Наградна игра на Detski Trenerki

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ДЕТСКИ ТРЕНЕРКИ, ВЕ НАГРАДУВА !!!

Која е Вашата омилена марка на тренерки: adidas, puma, nike, spider-man, batman... ?

Кликнете ЛАЈК и СПОДЕЛЕТЕ ја јавно (public) сликата поставена на Facebook страната на Вашиот профил! Оној учесник кој ќе има најмногу среќа ќе добие тренерки по негов избор.

Наградната игра ќе трае 10 дена од 18.01.2017 до 27.01.2017 година.

Добитникот ќе биде избран по случаен избор и ќе бидат објавен на страната.