FITOFARM наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 

 

FITOFARM ВЕ НАГРАДУВА !!!

 

Кликнете ЛАЈК и СПОДЕЛЕТЕ ја јавно (public) сликата поставена на Facebook страната, на Вашиот профил!


5 учесници
 секоја недела кои ќе имаат најмногу среќа ќе добијат капа, торбичка со лого од ФИТАЛП ИЛИ ФИТАЛП производ !

Наградната игра ќе трае еден месец од 16.1.2017 до 16.2.2017 година.

Секој понеделник (23.012017,30.01.2017, 06.02.2017, 13.02.2017) ќе бидат извлекувани по 5 добитници кои ќе бидат избрани по случаен избор и ќе бидат објавени на страната. 

Наградите ќе се подигнуваат во најблиските аптеки во местотото на живеење.