Spirulina San Sebastian наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

СУПЕР НАГРАДНА ИГРА SPIRULINA SAN SEBASTIAN

 За учество во играта треба да исполните 3 услови:

1. Направете задолжително "Share" на постот поставен на Facebook страната

2. Напишете коментар кој ќе содржи:

★ Искуство од користење на San Sebastian Spirulina.
★ Интересeн и духовит коментар за San Sebastian Spirulina, па може и поезија!
★ Интересна информација или истражување за спирулината.
★ Здравствени придобивки од San Sebastian Spirulina.
★ Интересен слоган.

3. Направете " Like" на коментарот кој највеќе Ви се допаѓа, но не на Вашиот коментар!

Најсреќниот ќе биде оној кој ќе има најкретивен коментар (не најмногу лајкови) и ќе добие подарок ваучер во вредност од 2000 денари кој ќе може ги искористи на онлајн продавницата на Алфа лаб - www.alfalab.mk, a останатите топ 10 добитници ќе бидат коментарите кои ќе имаат најмногу лајкови ќе добијат подарок по едно големо пакување Spirulina San Sebastijan.

Правила за учество:

1. Жители на Република Македонија.
2. Лајковите треба да бидат исклучиво од пријатели од Република Македонија
(лајкови од други земји, користење на „аутолајкер“ и други нелегални начини за победа
ќе бидат сметани за неважечки и кандидатот ќе бидат дисквалификуван).
3. Лица кои веќе учествувале и добиле подарок во некоја од претходните игри на Алфа лаб и Spirulina San Sebastian немаат право на учество.
4. Добитниците при подигнување на подарокот треба да приложат лична карта.
5. При оставање на коментарот користете го „вистинскиот“ Фб профил
сите лажни профили ќе бидат дисквалификувани од игра.