Наградна игра на DR. TEMT skin care & beauty center

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра ! 

Подароците продолжуваат и во новата 2017 година. 
Да започне новата година со убаво, со подароци, по правење среќни лица. 

Хијалурон серумот има измазнувачки и ревитализирачки ефекти. Овој серум е наменет за домашна употреба и со редовно користење значително се подобрува изгледот на кожата, финиите линии усчезнуваат, длабоките брчки се намалавуаат, тонот се подобрува, кожата добива младешки сјај. 

За са станите потенцијален добитник на овој серум, потребно е да ставите лајк на сликата поставена на Facebook страницата, да ја споделите на вашиот профил и во коментар да одговорите на прашањето:

Од која земја потекнува европскиот бренд Др. Темт козметика?

Наградната игра трае до 25.01.2017 година.