Nikola Kocev Photography наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Со цел прославувањето на 1000 допаѓања на страницата, а воедно како благодарност на вашата поддршка, Nikola Kocev доделува 2 бесплатни професионални фотосесии на фановите.

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра е да ја споделите фотографијата (јавно) поставена на Facebook страницата и да го напишете вашето име и презиме во коментар.

Право на учество имаат само фановите на страницата односно луѓето кои имаат стиснато "LIKE" на страницата.

Дoбитниците ќе бидат извлечени според редниот број на нивниот коментар со помош на генераторот на случајни броеви random.org.

Двајца одделни фанови ќе добијат по една професионална фотосесија по нивен избор (детска, роденденска, вереничка,валентајн,трудничка итн.) која ќе биде објавена на страницата (секако доколку добитниците го дозволат тоа).

Наградната игра трае се до 20.02.2017 кога имињата на среќните добитници ќе бидат објавени на Facebook страната.