Аберче повторно Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

 

НОВА НАГРАДНА ИГРА!

И кога мислевте дека празниците поминаа, Аберче е овде да Ве потсети и израдува по повод празникот на љубовта и виното Св. Трифин и Св. Валентин!
Тимот на Аберче одлучи да Ве награди со уште една кутија Аберчиња.

Аберчето со сигурност ќе ви го разубави денот и кафето испиено со пријателите, или пак вечерта и чашата вино испиена со партнерот. Можеби кутијата Аберчиња ќе биде токму и Вистинскиот подарокот за него/неа. 
Почувствувајте ја магијата на Аберчињата!

 

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?

1. Да бидете фан на Facebook страницата
2. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил
3. Во коментар под објавата да го напишете Вашето име и презиме.

Наградната игра ќе трае од 20.01.2017 до 09.02.2017 година. 
По случаен избор, добитникот ќе биде објавен на 10.02.2017 година.

Повеќе за Аберче на www.aberce.mk .