TAIVA ПОВТОРНО ПОДАРУВА!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

TAIVA ПОВТОРНО НАГРАДУВА!

ТАГНИ ја другарка ти во коментар под сликата поставена на Facebook страницата, ЛАЈКНЕТЕ ја Facebook фан страната и освојте прекрасен ПОДАРОК од TAIVA!

Taiva овој пат подарува 40 подароци, па затоа побрзајте, тагнете ја вашата омилена личност и заедно бидете добитници на уникатни и вредни подароци.TAIVA се грижи за вашата убавина!

Тагнувањето трае до 13ти Февруари, а добитниците ќе бидат избрани по случаен избор и објавени уште наредниот ден.