Наградна игра на Esensa Makedonija

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Esensa Makedonija наградува!

Дали го пробавте Б комплекс збогатен со пивски квасец и витамин Ц кој се пие само еднаш дневно?

Доколку одговорот е НЕ, имате можност да го пробате сега!

Средете ја сложувалката поставена на Facebook страната и точниот одговор пишете го во коментар под сликата.

Тројцата среќни добитници ќе бидат објавени во понеделник на 30.01.2017 година.