Наградна игра Anabella Beauty Spot Macedonia!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Anabella Beauty Spot Macedonia ПОДАРУВА!

Станете добитник на сет од Estee Lauder Makedonija.

Сè што треба да направите е да ја тагнете пријателката во коментар на објавата на Facebook страната, на која би и го подариле сетот. 

Подарокот ќе биде доделен по случаен избор на 27.01.2017 година.

ВАЖНО: И Вие и Вашата пријателка мора да ја имате лајкнато фан страната на Anabella Beauty Spot Macedonia.