Rosica-Mrsik наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Овој снежен јануари Росица Ви подарува нешто што ќе ве стопли, а истовремено ќе го разубави вашиот аутфит.

Крзнената јака е еден од најпродаваните производи оваа сезона, а сега ќе имате можност да ја добиете и како подарок. 

Сѐ што треба да направите е да го споделите статус поставен на Facebook страната на вашиот тајмлајн. 

Оваа наградна игра ќе трае 23ти и 24ти јануари (подарокот може да биде доставен само на македонска адреса).

Добитникот ќе биде избран со https://www.random.org/