Red Mania Accessories наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

Лајкнете ја Facebook страницата, споделете го постoт и бидете потенцијален добитник на штикли/обувки по ваш избор!

Наградната игра започнува од денес, 23.01.2017 и ќе заврши во Понеделник, 30.01.2017 година.

Доколку споделете, коментирајте ''споделено'' на објавата и имате шанса да добиете подарок од 'Red Shoes'.

Победниците ќе бидат контактирани на 30ти Јануари.