Рачна изработка на хартија подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

Like-Share и добиј персонализирана рамка-рачна изработка!

За да станете потенцијален добитник во наградната игра потребно е:

1. Лајк на Facebook страната
2. Сподели го постот за наградната игра
3. Означи ги твоите најблиски пријатели во коментар под постот

Среќниот добитник ке биде извлечен по случаен избор!

Наградната игра ќе трае до 04.02.2017 година.