Наградна игра на Рачна Изработка На Парчиња Теписи

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра Лајкни - Сподели !

За да бидете потенцијален добитник на прекрасен подарок за денот на вљубените потребно е:

  • ЛАЈК на Facebook страната
  • Споделете ја фотографијата за наградна игра 

Добитникот ќе биде објавен на ден 14.02.2017 година.