Побрзајте! Уште еден ден трае наградната игра на LUXOR Online Shop!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Побрзајте и учествувајте во наградната игра на “LUXOR Online Shop”!

Освојтe спреј за тело на Victoria Secret !!! Се што треба да направите е:


1.Кликнете ЛАЈК на ФЕЈСБУК СТРАНАТА!

2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО сликата за наградна игра!

3.При вашето објавување ТАГ-нете најмалку тројца ваши најблиски пријатели.

НАПОМЕНА: Приорите ќе имаат тие што ќе бидат најактивни !!!
Наградната игра трае уште еден ден до 08.02.2017година!