Di Biaggio NY наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

Di Biaggio NY ПОДАРУВА #DibiaggioNY маратонки за НЕГО и за НЕА!

1. Притиснете „Ми се допаѓа“ на Facebook страницата Di Biaggio NY 
2. Споделете ја јавно објавата за наградната игра на Вашиот профил
3. Напишете го името на оној кој сакате да го добие подарокот во коментар и зошто би сакале да и подарите токму на нему/неа.:)

Добитникот ќе биде објавен на 14.02.2017 година.