Наградна игра на Адванс Медија - Advance Media

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Адванс Медија - Advance Media организира акција по повод двата празника.

Производите кои се со ограничена количина се во црвена боја и го задоволуваат сечиј вкус. Имa производи за неа, за него, за вљубениците во технологијата, за малите дечиња. Имено, има акција на сериозно намалување на цените на одредени производи, а денес оние најбрзите кои ќе одговорат точно на прашањата поставени на фејсбук страната ќе добијат код. Благодарение на кодот ќе добијат бесплатна достава до дома или канцеларија на направената нарачка.

Кодот важи за бесплатна достава низ цела Македонија, не само низ Скопје.

Оние кои ќе одговорат најбрзо на прашањата и ќе ја споделат објавата јавно ќе го добијат кодот за бесплатна достава!