Голема наградна игра со над 20 награди

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

 

Наградна Игра - сподели и освој Чоколади со посвета!

Чекори за учество во наградната игра:

1. Ставете лајк на Facebook страната;

2. Споделете ја јавно објавата за наградна игра;

3. Тагнете го(ја) омилениот пријател/ка со кого би ја поделил/а чоколадата!

Награди : 
2x чоколади со пораки;
3x 50%попуст за било кој производ од страната;
5х 20% попуст за било кој проивод од страната;
10х 10% попуст за било кој проивод од страната.

Достава низ цела Македонија до 120ден, во Скопје по договор!

Наградната игра ќе трае до 10.03.2017 година.