Anabella Beauty Spot Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА! 

Овој понеделник се подарува колекција SHE, за Вас и Вашата пријателка.
Сè што треба да направите е да ја лајкнете Facebook страницата и во коменар под објавата за наградна игра, да ја тагнете пријателката на која би ѝ го дале подарокот. Подарокот ќе биде доделен по случаен избор, на 03.03.2017 година.

ВАЖНО: И Вие и Вашата пријателка ќе добиете подарок, но треба да ја имате лајкнато фан страната на Anabella Beauty Spot Macedonia