Fedor - Organic Goat Milk Natural Soap наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

“FEDOR” И ОВОЈ ПАТ ВЕ НАГРАДУВА ЗА ДЕНОТ НА ЖЕНАТА СО 7 "FEDOR" САПУНИ. (Black Edition или Yellow Edition) 

Се што треба да направите за да учествувате во оваа наградна игра е да ја лајкнете Facebook страната и да го лајкнете и споделите постот за наградна игра. 
Ќе биде извлекуван по еден добитник дневно, кој добива еден сапун по свој избор!

Наградната игра почнува од денес 27 Февруари и трае 7 дена, до 05 Март 2017 г. до 24 часот.

Добитниците ќе бидат објавени на ФАН Страницата и ќе бидат известени во инбокс!

www.fedorsoaps.com

УСЛОВИ НА НАГРАДНАТА ИГРА!
- Сите што го лајкнале и споделиле постот и ја лајкнале страната автоматски учествуваат во наградната игра.
- Споделувањето треба да биде Public. 
- Секој корисник може да го споделува постот максимум еднаш дневно, во различни денови и со тоа станува активен учесник во наградната игра за тој ден. 
- Се извлекува еден добитник дневно, 
- Испораките на наградите се вршат во вторник, 7ти Март.
- Сите добитници од Скопје, ќе им биде испорачан сапунот лично. Сите добитници надвор од Скопје, сапунот ќе им биде испорачан преку "Карго" центар без дополнителни трошоци. Потребно е само да го подигнете лично од "Карго" центарот во Вашето место. 
- Во наградната игра може да учествуваат и лица вон Р.Македонија, но при евентуално добивање на награда мора да обезбедат адреса за испорака во Македонија. 
- За оваа наградна игра не се врши испорака вон Р.Македонија.

СОСТОЈКИ:
YELLOW EDITION - Природен рачно правен сапун за сите типови на кожа – Хидрира и ја омекнува кожата. Без парабен и без вештачки бои и мириси.
- ОРГАНСКО КОЗЈО МЛЕКО, 
- МАСЛИНОВО ладно цедено масло 
- ОРГАНСКО КОКОСОВО масло и 
- ПАЛМИНО масло
-КУРКУМА
-НЕВЕН
-РУЗМАРИН
-ЦИМЕТ

BLACK EDITION - Природен рачно правен сапун за сите типови на кожа, делува против акни, детоксифицирачки на нашата кожа, антиоксиданс и изобилува со витамини кој ги обновуваат хранливите материи во нашата кожа , а ладно цедените масла помагаат за хидрирање и омекнување на кожата. Без парабен и без вештачки бои и мириси.
- ОРГАНСКО КОЗЈО МЛЕКО, 
- МАСЛИНОВО 
- ОРГАНСКО КОКОСОВО масло и 
- ПАЛМИНО масло 
-АКТИВЕН ЈАГЛЕН 
-НЕВЕН
-ЗЕОЛИТ
-ЦРНО СЕМЕ