Biblioteka Liquor Store подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 

По 14-ти февруари, Biblioteka Liquor Store ве наградува и за 8-ми март.

:)
Се' што треба да направите е да ја споделите објавата за наградна игра поставена на Facebook страната и во коментар да одговорите точно на наградното прашање -

„Кој познат тенисер е бренд амбасадор на Moët & Chandon?“ 

Добитникот на Moët & Chandon Impérial Champagne и 2 чаши за шампањ ќе биде објавен на 08.03.2017 во 10 часот.