Chérie наградува!

Рејтинг на корисник:  / 4
AddThis Social Bookmark Button

Chérie НАГРАДНА ИГРА за мини ташничка! 

Се што е потребно да направите за да станете потенцијален добитник на ташна е:

1. Кликнете "Like" на Фејсбук страната
2. Споделете го постот за наградната игра и напишете "споделено" во коментар

Среќниот добитник со најголем број "Like"-ови на споделениот пост ќе биде објавен на 08.03.2017 година.