Paclan подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Paclan!

Изненадување од Paclan производи за домаќинство!


Се што треба да направите е LIKE & SHARE на постов за наградна игра поставен на Facebook страната: https://www.facebook.com/PaclanMacedonia/photos/a.1906157979606421.1073741828.1712414952314059/1942524372636448/?type=3&theater

Некоја среќна добитничка ќе добие производи на домашна адреса!

Наградната игра трае до 09 март 2017г.
Добитникот ќе биде објавен во 18часот.