DR. TEMT skin care & beauty center наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА !

DR. TEMT SKIN CARE ПОДАРУВА

КРЕМ ЗА ОКОЛУ ОЧИ 

Dr. Temt skin care по повод интернационалниот ден на жената подарува убавина од срце за убавина на вашето лице.

Виена крем е наменет за деликатниот дел околу очите. Ги измазнува брчките и ги избелува темните кругови.

За да учествувате во наградната игра треба да ставите лајк на сликата за наградна игра поставена на Facebook страната, да ја споделите на вашиот профил и во коментар да напишете инспиративна порака зошто го сакате овој подарок.

Среќниит добитник ќе биде објавен на 8 Март.