Ваш аптекар наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Ваш Аптекар ПОДАРУВА!

По повод празникот на жената 8-ми Март, Ваш Аптекар подарува 5 книги "Автобиографија на една ЉУБОВ" од Александар Жарден.

За да станете потенцијална добитничка треба да кликнете "МИ СЕ ДОПАЃА" на сликата за наградна игра поставена на Facebook страната, да оставите коментар со Ваше ИМЕ И ПРЕЗИМЕ и да ја "СПОДЕЛИТЕ" јавно сликата со Вашите пријатели.
Пет од Вас по случаен избор ќе ја добијат оваа прекрасна книга!

Напомена: Учествуваат само оние кои имаат кликнато "МИ СЕ ДОПАЃА" и на фан страната на Ваш Аптекар

Имињата на добитничките ќе бидат објавени на 08.03.2017 година, во 13 часот!