Trends Mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Нова Наградна игра на Trends Mk

Трендс Мк ќе додели 5 Swarovski часовници за 5 среќни добитници!

Се што треба да направите за да учествувате:

1. Притиснете "Like" на фотографијата за наградна игра.
2. Коментирајте "Spodeleno".
3. Притиснете Like на Facebook страната.
4. Споделете ја сликата јавно на вашиот профил.

ИЗВЛЕКУВАЊЕТО НА ДОБИТНИЦИТЕ ЌЕ БИДЕ НА 19.03.2017 ГОДИНА.