Ovako - Месна Индустрија наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

Овако - Месна Индустрија ве наградува со пакет Perfetta производи.

Се што треба да направите и да станете еден од трите добитници е следново:
1. Станете фан на Facebook страна Ovako - Месна Индустрија
2. Лајкнете и споделете го постoт за наградна игра на вашиот профил!

Наградната игра трае до 16.03.2017 а добитниците ќе бидат избрани по случаен избор!