Red Mania Accessories Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!

Лајкнете ја Facebook страницата, споделете го постот за наградната игра и бидете потенцијален добитник на штикли/обувки по ваш избор!

Наградната игра започнува од 13.03.2017 година, а ќе заврши во Понеделник, 20.03.2017 година.

Доколку споделете, коментирајте ''споделено'' под сликата и имате шанса да добиете подарок од 'Red Shoes'.

Победниците ќе бидат контактирани на 20. Maрт.