TrendShop MK наградува!

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

ПОВТОРНО ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА за iPhone 6s Plus

Добитникот е еден и единствен, пробај да бидеш ти!!!

Се што треба да направиш е следното:

1. Притисни "Like" на објавата поставена за наградна игра на Facebook страната.
2. Сподели ја објавата на твојот профил.
3. Коментирај со "Nagradna Igra".

Времетраење: од 16.03 до 27.03.2017 година!

Добитникот ќе биде извлечен на 27.03 со ВИДЕО-ДОКАЗ, преку апликацијата
на www.random.org!