Bukvi i Figuri od Stiropor/Букви и Фигури од Стиропор наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА - Станете еден од тројцата најсреќни добитници на еден од понудените дизајни од стиропор по Ваш избор

Се' што треба да направите е следново:

1. Кликнете лајк на Facebook страницата
2. Направете PUBLIC - SHARE на фотографијата со #bukviifiguriodstiropor
3. Во коментар напишете го Вашето име и презиме

За да учествувате во наградната игра мора да ги извршите сите 3 чекори.

Среќните добитници ќе бидат избрани по случаен избор на 26.03.2017 година.