Голема Велигденска наградна игра Paleta 7

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

ЛАЈКУВАЈ, СПОДЕЛИ И ДОБИЈ!

Во пресрет на Велигденските празници Палета 7 ПОВТОРНО Ве наградува:
СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК до ВЕЛИГДЕН:

По 3 Велигденски Пакета за Обојување, Декорирање и Украсување на најмалку 350 Велигденски јајца во износ од 1500 денари

(Наградната игра започнува на 22.03.2017 година и трае до 10.04.2016 година. Добитниците се извлекуваат по случаен избор секој Понеделник во 12:00 часот)

* Се што треба да направите е во 3 чекори и учествувате во наградната игра:
1. Лајк на страната на Facebook “Paleta 7 – Boi za jajca I Veligdenski Asortiman na Proizvodi”
2. На постот оставате Коментар
3. Го споделувате постoт за наградна игра “јавно” на вашиот Фб профил

ОПИС на Наградниот XXL пакет: Црвена боја - 2пар,Жолта боја - 1пар, Зелена боја - 1пар, Виолетова боја - 1пар, Сина боја - 1пар, Розева боја - 1пар, Портокалова боја - 1пар, Варзило-Палета - 2пар, Комплет Кристали за 10 јајца – 1пар, Желатин со Ефект на Злато - 1пар, Драгоцени јајца – 1 пар, Восочно Јајце – 1пар, Бисерен Желатин Црвен – 1пар, Бисерен Желатин Жолт – 1пар, Бисерен Желатин Зелен– 1пар, Бисерен Желатин Плав – 1пар, Дрвени јајца – 1 пар, Велигденска Сталажа – 1 пар, Кристални јајца 1/6 – 1пар, Украсни Велигденски јајца 1/5 – 1 пар, Велигденска Потковица – 1 пар, Стикер Циркон – 2 пар, Стикер – 2 пар, Стикери во сјај – 10 пар, Фолии – 2 пар, Стикери Комплет Табак – 2 пар, Стикер – Детски – 2 пар, Налепници долги тенки – 2 пар, Стикери рељефни – 4 пар, Златно јајце украс 1/6 – 2 пар, Слама Еднобојна – 2 пар, Чаршав 40/40 – 1 пар, Велигденска Кошничка - Јајце – 1 пар, Велигденски украс – Плетенка – 1 пар.