Голема наградна игра на velosiped.mk

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Голема наградна игра на www.velosiped.mk !

Најголемата интернет продавница за велосипеди www.velosiped.mk Ве наградува!

Главна награда е велосипед Viper XC-26 Steel. Покрај главната награда ќе бидат доделени и 5 утешни награди – комплет предно и задно светло за велосипед.

Правила на играта:

1. Споделете ја сликата поставена на Facebook страната јавно (share)

2. Во коментари напишете од кој град сте.

Секој учесник може да учествува само еднаш.
Велосипед.мк не организира испорака на велосипедот надвор од Македонија.

Наградната игра ќе трае до 30.04.2017 година.

Извлекувањето на добитниците ќе биде јавно објавено на сајтот на www.velosiped.mk