Голема наградна игра на туристичка агенција Мартин

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

Туристичка агенција Мартин за своите клиенти организира наградна игра.

Бесплатно патување за двајца за празникот Велигден во Банско или Будва!
Во извлекувањето на наградата учествуваат сите оние коишто ги исполниле условите наведени на сликата.

• Среќниот добитник ќе биде избран по случаен избор на 10/04/2017