ГОЛЕМА GENESIS НАГРАДНА ИГРА!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА GENESIS НАГРАДНА ИГРА!

Имате можност да освоите една 8-те награди од премиум gaming опремата на производителот NATEC GENESIS. Подаруваме:


1 x механичка тастатура со позадинско осветлување Keyboard RX85 Mechanical Backlit,
1 x глувче со 13 програмабилни копчиња GX85 MMO 8200DPI USB
1 x гејмерски слушалки - Genesis HX60
2 x Game Pad Natec Genesis P65
3 x Game Pad Natec Genesis P10 USB

Се што треба да направте за да бидете потенцијален добитник е следното: 

1. Like на FB страната на Genesis

2. Share на постот за наградната игра 

3. Постирајте го во коментар линкот од Вашиот омилен производ од gaming опремата на Genesis од страната на Anhoch

Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор. Играта трае до 10.04.2017 до 15:00 h.