SUNILENS DOOEL наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА – СПОДЕЛИ ДОБИЈ !

Се што е потребно да направите за да станете потенцијален добитник на вредни награди:

1. LIKE на страната на SUNILENS DOOEL
2. SHARE споделете ја сликата за наградна игра
3. КОМЕНТАР – име и презиме на тој кој сакате да ја добие наградата

Следува награда 5 литри сончогледово масло за јадење, 1 маица, 1 престилка..

Извлекувањето на среќниот добитник ќе биде на 13.04.2017 година.