VIPponuda.com Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

VIPponuda.com Ве наградува!

Освоете дводневен одмор за двајца во СПА престолнината на Балканот во Балнео Хотел Спа Клуб Бор

 

Процедура за учество во наградната игра:

Секој кој сака да учествува во лотаријата, треба да се регистрира на сајтот и да направи барање притискајќи го копчето "Купи сега". Едно лице може да се регистрира за учество во наградната игра само еднаш. Период на спроведување на наградната игра: од 21 јануари до 12 февруари 2016 година.

http://vipponuda.com/osvoete-dvodneven-odmor-za-dva%D1%98ca-vo-spa-prestolninata-na-balkanot-vo-balneo-hotel-spa-klub-bor-8003.html