Наградна игра "ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО"

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 

 

 Учествувај во наградната игра на Изворска вода "ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО".

Побрзај и биди еден од многубројните добитниците на велосипед и велосипедска опрема!

 

Правила на учество 

  Право на учество имаат сите полнолетни граѓани на Република Македонија, со купување на пакет ИЗВОРСКА 1/6 во пакување од 0,5 литри.

Наградната игра ќе се одржува во период од 01.07.2016 година до 31.08.2016 година и ќе важи само жителите на град Скопје, во сите објекти на Тинекс-МТ, Скопски пазар, Рамстор, Жито, Рептил, Гранап ГНП и Гранд Пром Зур во кои се продава минерална негазирана вода ИЗВОРСКА Пакет 1/6 во пакување од 0,5 литри.

 

 

 Повеќе информации за наградната игра ќе може да добиете на следниот линк:

Правила за наградна игра "ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО"

 

 БИДИ И ТИ ЕКО!