КУПИ LENOVO – ОСВОЈ НАГРАДА!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра од Lenovo! Купи го омилениот Lenovo производ (таблет, смартфон или лаптоп), регистрирај го серискиот број на Lenovo.com.mk и учествувај во извлекувањето на супер награди:

- Патување за двајца во Барселона
- 5 смартфони Lenovo A536
- 5 таблети Lenovo TAB2 A7-10 
- 20 полначи Lenovo Power Bank MP506

Во наградната игра може да се учествува преку регистрација на серискиот број од Lenovo производ (таблет, смартфон или лаптоп), купен во периодот 11.11.2015 - 10.01.2016. Во наградната игра може да учествуваат само производи увезени од официјалните дистрибутери на Lenovo во Македонија, кои подлежат на официјална гаранција во овластен сервис на Lenovo во Република Македонија. 

За повеќе информации и регистрација во наградната игра:
http://lenovo.com.mk/LenovoGame/index.php

Не двоуми се! Можеби токму ти си среќникот кој ќе отпатува во Барселона!