МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА

Рејтинг на корисник:  / 1Во рамки на наградната игра, која започнува денеска, 10 јули, и ќе трае цели два месеца, односно, до 10 септември, компанијата на среќни двесте нови или постојни корисници на тарифните модели Smart, Magenta 1, Business и Magenta 1 Business ќе им додели по два ваучера за патување со авион на дестинација по избор од понудата на Wizz Air. Секој ваучер е во вредност од 100 евра. 

НОВА НАГРАДНА ИГРА “ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“ 2017

Рејтинг на корисник:  / 0

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА

“ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“

Голема наградна игра на АД Европа

Рејтинг на корисник:  / 6

АД Европа организира нова Наградна игра !

НАГРАДНА ИГРА “ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“ 2017

Рејтинг на корисник:  / 0

ПРАВИЛА ЗА НАГРАДНА ИГРА

“ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО“

Нова НАГРАДНА ИГРА од БрзоЗалче!!!

Рејтинг на корисник:  / 0

Нова НАГРАДНА ИГРА од БрзоЗалче!!!

Повеќе артикли...

  1. Со Lacalut до ѕвездите!