Наградната игра “11-тиот Роденден на Рамстор! “

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 

Голема наградна игра на Ramstore почнувајќи од 06.10.2016 до 14.12.2016 година!

Целта на оваа наградна игра е 11 годишнината од постоењето на Рамсторе Македонија, со што Рамсторе сака да ја покаже грижата за купувачите преку нивно наградување со што се зголемува задоволството на лојални потрошувачи и привлекување на нови.

Наградната игра ќе се спроведува во сите Рамсторе маркети во Скопје, Тетово , Куманово, Кичево, Охрид и Струга.

Наградната игра “11-тиот Роденден на Рамстор!“ започнува на 06.10.2016 во 08:00 часот и завршува на 14.12.2016 година во 22:00 часот. Право на учество во наградната игра имаат сите полнолетни купувачи чии фискални сметки имаат вредност од 1000 денари и повеќе. 

Начин на учество во наградната игра:

  • Да приложи фискална сметка или збир на фискални сметки со износ еднаков или повисок од 1000 денари направени во Рамсторе маркетите на инфо пултовите при што добива награден купон. Купонот треба да биде пополнет од страна на потрошувачот со следниве лични податоци:Име и презиме, адреса и контакт телефон и уфрлен во посебно обележани и ставени на видно место кутии во маркетите.
  • Потрошувачот ќе треба да ги пополни сите податоци во наградните купони, истите да ги уфрли во кутиите најдоцна до 14.12.2016 до 22:00 часот и да ги чува фискалните сметки наведени во наградниот купон се до завршување на извлекувањето, по што кутиите ќе бидат затворени.

Фондот на награди за наведениот период е ограничен и се состои во доделување на:

1 (една) главна награда –возило Citroen Cactus и 111 Рамсторе вредносни ваучери. 

Извлекувањето на главната награда возило и вредносните ваучери ќе се изврши на 21.12.2016 12:00 часот.

Правилата на наградната игра можете да ги прочитате на следниов линк.