НАГРАДНА ИГРА НА BAZARO - НАЈКРЕАТИВНА ФОТОГРАФИЈА

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ВКЛУЧЕТЕ СЕ И ВИЕ ВО НАГРАДНАТА ИГРА!

Испратете фотографија во инбокс на Facebook страната, со било каков производ купен од BAZARO сликан во домашна атмосфера.

Најкреативната фотографија со најмногу лајкови ќе добие GIFT КАРТИЧКА за купување во BAZARO во вредност од 6000 денари! 

НАГРАДНАТА ИГРА ТРАЕ ДО 30.01.2017 година.

Фотографиите испратете ги во Фејсбук порака, од каде ќе бидат објавени на BAZARO FACEBOOK страната. На 01.02.2017 година ќе биде објавена фотографијата со најмногу лајкови, а со тоа ќе биде означен и добитникот на наградната игра.