Голема наградна игра на Bellina!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

За прв пат од постоењето на Bellina, организирана е специјална наградна игра за најсреќниот добитник:

**********5-ДНЕВНО ПАТУВАЊЕ ЗА ДВАЈЦА ВО ВИЕНА**********

 

Сите оние кои од моментов на објавувањето на наградната игра па сè до 28-ми Февруари (13:00 часот) ќе купат барем еден парфем, ќе бидат учесници во извлекувањето. 

Бројот на Вашата нарачка, ќе биде всушност оној, со кој Вие ќе учествувате во извлекувањето.

Колку парфеми ќе нарачате, толку пати ќе биде содржан Вашиот број на нарачка во садот за извлекување, а со тоа Ви се зголемуваат и шансите да го добиете ова прекрасно патување.

Falcon Travel го организира ова патување во периодот од 08.03.2017-12.03.2017.

ВАЖНО: За сите информации и детали околу патувањето, како и за сè она што Ви е потребно за да се реализира истото, пожелно е да се информирате директно во туристичката агенција.

 

Повеќе информации за наградната игра можете да пронајдете на Facebook страницата.

Деталите можете да ги погледнете на следниов линк.