Moto Z - Трансформирај го својот смартфон со само еден допир

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Голема наградна игра на Т.Д.К КОМПЈУТЕРИ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје!

За да учествува во Наградната игра, секој Учесник потребно е да го сподели на својот личен Facebook профил своето доживување од спојувањето на смартфонот Moto Z со барем еден од Moto Mods модулите (JBL звучник, Hasselblad камера, Insta-share проектор и дополнителна Incipio батерија), кое е достапно на веб сајтот.

За да се регистрира, секој Учесник е потребно да ги исполни сите наведени чекори:

- Да ја посети страницата

- Да се согласи со Правилата за учество и да кликне на копчето “Учествувај“

- Да одбере омилена активност (“Играње игри”, “Слушање музика”, “Гледање филмови”, “Сликање”)

- Со курсорот на глувчето да го поврзе модулот, кој ја овозможува одбраната активност, кон смартфонот Moto Z и да го сподели своето доживување во Facebook. Еден Учесник може да направи најмногу 4 регистрации.

Извлекувањето на Добитникот на Наградата ќе се изврши на 02 февруари 2017 година, во 15:00 часот, во просториите на Организаторот на ул.Васил Ѓоргов бр.20-А во Скопје.

Извлекувањето на Добитникот ќе се одвива компјутерски, со посебно дизајниран софтвер за таа намена, а по методот на случаен избор. Контрола на извлекувањето на Добитникот на наградата ќе врши Комисија составена од три члена.

Добитникот на наградата ќе биде објавен на веб страната, во рок од 3 дена од денот на извлекувањето.

Наградната игра ќе се приредува на територијата на Република Македонија.

Наградната игра започна на 23-ти декември 2016 година и ќе трае до 31-ви јануари 2017 година. 

Повеќе информации за правилата на наградната игра можете да пронајдете на следниов линк.