Нова НАГРАДНА ИГРА од БрзоЗалче!!!

Рејтинг на корисник:  / 0
НајлошоНајдобро 
AddThis Social Bookmark Button

Нова НАГРАДНА ИГРА од БрзоЗалче!!!

Сите што ќе нарачаат оброци од БрзоЗалче од понеделник до петок (10.04-14.04) учествуваат во наградната игра.
По случаен избор двајца корисници ќе добијат БЕСПЛАТЕН оброк од БрзоЗалче во износ од 500 денари! 
Добитниците ќе бидат објавени во сабота 15.04.2017 година.