Наградна игра на Coca-Cola!

AddThis Social Bookmark Button

 Промоцијата трае од 20.08 -15.10. 2016 и важи за сите при-пејд корисници на Оне.Вип и на Македонски Телеком.

Купи го твоето омилено пакување Coca-Cola 0,33Л или 0,5Л, погледни под капачето или затворачот, пронајди го кодот, испрати бесплатна порака на 14700 и освој ги твоите Coca-Cola 50MB бесплатен интернет. Секое пакување добива!

Вкупен број на награди е 3.500.000 пакети 50MB бесплатен интернет.  Coca-Cola и Coca-Cola Zero 0,5л 1.000.000 награди и Coca-Cola и Coca-Cola Zero 0,33л со вкупно 2.500.000 награди.

Како оди активирањето:

1. Пронајди го кодот под капачето или затворачот ако е Coca-Cola или Coca-Cola Zero 0,5л пластично шише или Coca-Cola 0,33л лименка

2. Испрати бесплатен смс на Coca-Cola бројот 14700

3. Добиј го својот бесплатен интернет

За повеќе информации околу правилата на наградната игра овде.