Сите наградни игри на кои можете да учествувате

Нова наградна игра на Македонски Телеком

Почнувајќи од 12 септември до 29 декември 2016 година, Програмата за лојалност на Македоски Телеком со нова наградна игра и многу вредни награди зa своите корисници.

Повеќе: Нова наградна игра на Македонски Телеком

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА
Во рамки на наградната игра, која започнува денеска, 10 јули, и ќе трае цели два месеца, односно, до 10 септември, компанијата на среќни двесте нови или постојни корисници на тарифните модели Smart, Magenta 1, Business и Magenta 1 Business ќе им додели по два ваучера за патување со авион на дестинација по избор од понудата на Wizz Air. Секој ваучер е во вредност од 100 евра. 

Повеќе: МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА